ny shorts

I dag dro jeg en tur for meg selv i Bogstadveien. det er så nærme, så jeg går på et par minuter. trengete litt tid for meg selv og valgte å gå i butikker å se. Regnet egentlig opp meg å ikke kjøpe noe, men denne shortsen fra bikbok, måtte bli med meg hjem. Den er helt enkel og egentlig ganske fin. Kjøpte noen presanger til venner og sånt, men det viser jeg ikke her. Nå har jeg sett på Fashion tv og spist liiiitt for mye sjokolade og drukket masse iste. ♥ 

I morgen kommer kanskje min kjære Luba inn til Oslo på besøk. Vi hadde planer om å grille i frognerparken, men vi før se ettersom det pissregner ute nå. Har ikke sett gullet på nesten 2 månder og det er vanskelig å klare seg uten en av sine aller bestevenner, i så lang tid♥ Kanskje vi ender opp inne på rommet mitt med snacks og godis istenfor? Hvem vet... hhihihhih Angående rommet mitt, har dere lyst på romtur video? Mens jeg var i danmark har mamma vært på ikea og kjøpt en del og hun kjøpte med seg det skrivebordet jeg ønsket meg. Vi monterte det i dag og må si det tok sin tid. Men når vi ble ferdig, var resultatet kjempe fint.

nei, nei nok blogging mer sjokolade til usunde hedvig, og kanskje litt mer snacks mens jeg skal se noen episoder av gossip girl? tihi. Kos dere videre denne lørdagskvelden!

legg gjerne igjen en kommentar vis du vil har roomtour!

4 kommentarer

Ingrid

09.08.2014 kl.22:19

Fin shorts :) vil gjerne ha room tour :)

Kristine

09.08.2014 kl.22:21

Ja, til romtur :) Kjempe fin shorts forresten :D

Jlb- Janne Bodin

09.08.2014 kl.23:33

Veldig fin shorts :-)

Lilli

09.08.2014 kl.23:37

Fin shorts :)

Skriv en ny kommentar

hits