første ordentlige skoleuke

Hallo, i går startet min første ordentlige skole uke , noe som gikk helt grit. Jeg merker at vi har mer lekser på ungdomsskolen, men ikke vanskligere. Og i dag hadde jeg min første fransktimeeee!! yeahh, det var kjempe gøy, men selvfølgelig litt vanskelig siden nesten ingen tin skrives likt som det utales? Men det var gøy og morsomt å begyne med fransk, for det er et språk jeg altid har hatt lyst til å lære, men aldri har giddet å begynne ordentlig, og nå får jeg endelig begynt. Vi hadde også dobbeltime i RLE og en time norsk og en med naturfag. Og det var litt deilig å være ordentlig tilbake i helt vanlig hverdag.

Når jeg kom hjem spiste jeg litt å zappet gjennom tvkanalene, og ente opp med det millers, som ikke var så veldig spenndene så jeg bare spiste opp maten og gikk får å gjøre lekserr. Ellers har jeg sett på serier og sett på youtubere. Mine favoritt (norske) youtubere er Morsomme Lena Redmo og kanskje glittergirls. Og så ser jeg på ericas videor omtrent hver dag, har sikkert sett alle minst 10 ganger vær.:)  Liker også Ida Jacobsen veldig godt.

Har fått meg nye nike! De gamle var veeeldig slitte og da var det fint at jeg så disse freshe rosa/grå i sports butikken. Mormor kjøpte de til meg som en av bursdags gavene mine:)

Etter på skal jeg se på kakekrigen, hva skal du i kveld?

Én kommentar

Victoria Wisløff

26.08.2014 kl.18:34

Håper du har hatt en finfin uke så langt :)

Skriv en ny kommentar

hits