vis jeg bare vil

Er det virkelig to uker siden jeg har logget meg inn på blogg.no?? Jeg må beklage dette. Jeg sier vær gang at jeg skal blogge ofte og hele den greien der, you know. Anyway. Jo jeg liker å blogge og det er noe jeg håper å fortsette med i lang tid frem over. Men jeg orker ikke å ta med meg kamerat ut bare for å gå på cafe med en venninne, da vil jeg heller utnytte tiden med venninnen en å bruke den på å ta meningsløse bilder av en frappe.

Blogging er gøy og foto er gøy. Men jeg liker ike det presset jeg føler når jeg egentlig orker å ta bilder men må, pga bloggen. Alt med å laste opp og redigere. Alt det der. Er det virkelig to uker siden jeg har logget meg inn på blogg.no?? Jeg må beklage dette. Jeg sier vær gang at jeg skal blogge ofte og hele den greien der, you know. Anyway. Jo jeg liker å blogge og det er noe jeg håper å fortsette med i lang tid frem over. Men jeg orker ikke å ta med meg kamerat ut bare for å gå på cafe med en venninne, da vil jeg heller utnytte tiden med venninnen en å bruke den på å ta meningsløse bilder av en frappe.

Blogging er gøy og foto er gøy. Men jeg liker ike det presset jeg føler når jeg egentlig orker å ta bilder men må, pga bloggen. Alt med å laste opp og redigere. Alt det der.

Men neste gang dere hører fra meg er det ikke et klage innlegg, men et ordentlig innlegg. Jeg har skole og nå som vi har karakter, må jeg legge mer øving og arbeid noe som tar mye av fritiden min, som jeg vanligvis ville ha benyttet til bloggen og venner. Sorry, jeg er lei for det, men skole er alltid foran alt.

Jeg vet ikke når neste innlegg kommer, skal prøve i morgen, men kan ikke love noe.

Har dere det fint?

Bilde over er fra nice i frankriket, tok det på vei til flyplassen hjem:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits