back on track

Hei! wow! Nå er det vel en måned siden sist? Se på det som en bloggpause, for det trengte jeg! Nå før jul er det så mye å gjøre med julegaver, skolen og venner. Så har lagt bloggen litt vekk. Men nå er jeg tilbake, og jeg tror jeg skal være her en stund.

I dag ble jeg ferdig med den siste fremføringen før jul, det var så deilig! Følte selv at det gikk ganske bra. Så er faktisk ganske fornøyd med meg selv:) I morgen skal jeg og mormor ut på den siste julegaveshoppingen før jul (tror det er den siste....). Så det blir veldig fint.

På fredag har den herlige venninen min Charlotte bed alle jentene på jule bor, så det blir veldog hyggelig! Fin avsluttning og fin start på ferien. Vi skal kose oss, prate, spise god mat og bare kose oss♥

Nå som det ikke er flere lekser før jul, så er planene mine for dagen å slappe av og se på modern familly. Gjett hvem som har blitt avhengig av det de siste to ukene....hahahaha:)

Hva er deres planer for idag?

Én kommentar

Lotta

17.12.2014 kl.15:33

Glad du er tilbake :)) kan du lage innlegg om hva du syns om sånne sexblogger sånn som den nye som kom nå?? den heter slittelaken.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits