Starter på tirsdag!

Hei! Har hatt en veldig dårlig bloggperiode i nesten et år nå. Har tatt pauser hele tiden uten advarsel og alt har gått veldig opp og ned egentlig...

På tirsdag har jeg tenkt å starte opp, og denne gangen ordentlig!

Jeg hadde blitt glad hvis dere kommenterte hva dere vil at jeg skal blogge om:)

Til mine nye venner

Hei jeg er elise sofie bestevennen til hedvig og jeg er den kuleste som finnes

lørdagen

Heia!

Dagen min startet med netflix og kake sammen med en vennine som overnattet. Senere dro vi Bogstaveien og tittet, fodi det var markedsdag i dag. Etter et par timer med kaos, regn og klaus fant vi reste av vennegjengen og var med dem en stund. Fant meg faktisk et par ting.

Etterpå dro jeg og familien på bowling og peppez for å feire kusinen min sin bursdag, gratulerer så mye forresten! Det var kjempe koselig og hyggelig.

Avsluttet kvelden med godteri og modern family.

(Det siste bilde er fra en annen overnatting:))

Hva har du gjort i dag, fortell gjerne!

Design

Heia! Hatt en fin dag? Jeg har blitt forskjølet (yeah) hater p være syk nå som sommern nærmer seg. Men kom meg faktisk på tennistrening i dag, så det er jo et pluss.

I morgen skal jeg ha besøk av en vennine og vi skal kose oss med pizza, film, snacks og kake. Hun skal overnatte, noe som jeg tror blir super koselig.

Jeg trenger virkelig tips til gratis design Jeg er på leting etter et ganske enkelt ryddig design, med luse farger som lyse rosa og hvit og lys, lys grå. Er det noen av dere dom har noen tips, gjerne kommenter!

easter

Hei! Upsss, hvor lenge siden er det siden sist innlegg nå? Anyway, god påske! Er det ikke herlig med ferie igjen. Syns det nettopp var vinter ferie.

Jeg har faktisk ingen planer denne påsken, skal bare være hjemme egentlig. Men i morgen og på tirsdag skal jeg faktisk på tennistrenning da. Så det blir bra.

Gleder meg masse til påskeaften, påskeegg og masse kos (hjertehjerte).

Har fått helt hekta på aloe vera drikken og smoothie i det siste. Smoothie er vel så og si det eneste jeg drikker, hahahh, neida (joda)..

God natt<3

lørdagen

Hei! Lenge siden sist hverdags innlegg, så why not poste et nå?

Det er jo ikke akkurat hverdag, for det er helg. Men uansett, i dag har jeg bare vært i bogstaveien med mamma og gjort noen nødvendige innkjøp. Ikke så mye, så gidder ikke å vise det her på bloggen. I dag var det helt fantastisk vær her i Oslo, så har faktisk vært en del ute også. Har også rukket å besøk, noe som var koselig.

Nå ser jeg på tv, spiser godteri og drikker cola. Jaja det er jo lørdag! :-)

Bilde over er fra i går da jeg var med noen gode venner hos Victoria. Vi kjøpte masse digg og koste oss med Netflix. Super koselig å finne på noe med venner<3

Ha en fin lørdagskveld videre!

trought my iphone

Hei! I det siste har vi hatt veldig mange prøver/tentamen/innleveringer/fremføringer osv.. Så har ikke få satt av så mye tid til blogg. Men nå skal det bli andre boller!

Har litt av vært på blogglisten nå som det nærmer seg desember og jul! Jeg blir så mye mer inspirert av alt jeg ser. Desember er helt klart min favoritt måned og vis det først blir kaldt, så skal det søren meg være snø.

Det er noe med stemminingen idesember. Dette med skumringen, julehandel,god mat, familie, snø (firhåpentligvis) og butikkvinduene du bare går å ser i hver eneste dag etter skolen. Du ser på det du ønsker deg men snøen daler ned:)

Gleder meg ekstremt mye til desember. Skal somvanlug en tur på julebord med pappa til Geilo, noe jeg ser frem til!

Fikk kjøpt meg denne fantastiske "stipplingbrush" fra realthecnicks her om dagen, og den er så god! Har aldri hatt en så god kost, elsker den.

I morgen etter skolen skal jeg med Vennila på starbucks, gleder meg skikkelig. Vi slutter somsagt halvtolv på mandager, helt supert med bare tre timer!

Ha en fin kveld videre!

vis jeg bare vil

Er det virkelig to uker siden jeg har logget meg inn på blogg.no?? Jeg må beklage dette. Jeg sier vær gang at jeg skal blogge ofte og hele den greien der, you know. Anyway. Jo jeg liker å blogge og det er noe jeg håper å fortsette med i lang tid frem over. Men jeg orker ikke å ta med meg kamerat ut bare for å gå på cafe med en venninne, da vil jeg heller utnytte tiden med venninnen en å bruke den på å ta meningsløse bilder av en frappe.

Blogging er gøy og foto er gøy. Men jeg liker ike det presset jeg føler når jeg egentlig orker å ta bilder men må, pga bloggen. Alt med å laste opp og redigere. Alt det der. Er det virkelig to uker siden jeg har logget meg inn på blogg.no?? Jeg må beklage dette. Jeg sier vær gang at jeg skal blogge ofte og hele den greien der, you know. Anyway. Jo jeg liker å blogge og det er noe jeg håper å fortsette med i lang tid frem over. Men jeg orker ikke å ta med meg kamerat ut bare for å gå på cafe med en venninne, da vil jeg heller utnytte tiden med venninnen en å bruke den på å ta meningsløse bilder av en frappe.

Blogging er gøy og foto er gøy. Men jeg liker ike det presset jeg føler når jeg egentlig orker å ta bilder men må, pga bloggen. Alt med å laste opp og redigere. Alt det der.

Men neste gang dere hører fra meg er det ikke et klage innlegg, men et ordentlig innlegg. Jeg har skole og nå som vi har karakter, må jeg legge mer øving og arbeid noe som tar mye av fritiden min, som jeg vanligvis ville ha benyttet til bloggen og venner. Sorry, jeg er lei for det, men skole er alltid foran alt.

Jeg vet ikke når neste innlegg kommer, skal prøve i morgen, men kan ikke love noe.

Har dere det fint?

Bilde over er fra nice i frankriket, tok det på vei til flyplassen hjem:)

to maybelline favoritter

MAYBELLINE NEW YORK the ROCKET VOLUM EXPRESS

Denne kjøpte jeg faktisk før i dag. Har hatt den på nå og den var utrolig god å legge på og resultatet ble kjempe fint.

Jeg anbefaler den vis du har lyst på volum og fortsatt naturelle vipper.

master precise liquid eyeliner

Har hatt denne en stund nå og syns den er veldig god å bruke. Jeg liker bløte eyelinere bedere enn tørre jeg da. Men den er utrolig god.

23.2.2014

Hei! I dag var jo første dagen etter vinterferien på skolen igjen. Sto ikke opp fø over halv åtte. Spiste ett kjapt måltid, og løp av gårde.
Kom meg gjennom en laang skoledag og dro rett hjem og gjorde lekser.

Senere kom Mormor. Utrolig koselig<3 vi lagde boller med krem. Namnam.

God natt ??

sweet breakfest

Hei!
Stod nettopp opp og lagde meg en søt liten frokost. Naturell yoghurt, med cruncy musli og jorbærsyltetøy. Super godt. Særlig med en kopp juice til.

Om ett par timer drar jeg på tennistrening. Og etter det tar jeg vel en tur til Norea.

Hva er deres planer for dagen?

By tur

Hei! I dag tok vi turen inn til Oslo. Dro først på starbucks. Bestilte som vanlig min favoritt; chocolate creme chip... Ahhh...

Tok deretter turen bort til Operan, fikk tatt noen fin bilder der. Og det er jo herlig utsikt der.

Dro på Egon etterpå. Bestilte deiligste pizza margarita. Ny favoritt<3

Så dro jeg og kusinen min til henne. Men jeg klarte å snuble i en trapp, begynte å skrike. Herregud. Det gjorde så sykt vondt. Hadde vondt i hele høyre arm. Men nå har jeg heldigvis bare litt vondt i håndleddet, har nok fått en liten forstuelse ja...
Hva har dere gjort i dag da?

Les mer i arkivet » August 2016 » Juni 2015 » Mai 2015
hits