ny by og resturant

Hei! Lenge siden sist? Rakk ikke å blogge i går, fordi vi reiste fra huset og kjørte til en ny by i Frankriket, her leier vi en liten leilighet.

På tirsdag drar vi til Nice. Og videre med flyet hjem til norge! Gleder meg til å komme hjem til Oslo.

I går kveld dro vi på en god resturant. Der bestilte jeg lam og en mektig tiramisu til deseret. Orket knapt halve, haha..

Vi var på tur o fjellet her om dagen. I sånne ruinet. Det var faktisk ganske spendene! Hihi... Men jeg har høyde skrekk, så jeg var liveredd når vi var oppe i fjellet og skulle klatre langs en vegg 50 meter over byen, men det var fin utsikt da.

Noen som er i frankriket?

good morning sunshineGod morgen! Eller det er vel formiddag snart, hehe. Står sent opp får tiden, det er jo ferie...  Fikk denne herlige iskaffen servert og den var utrolig god♥ veldig enkel og rask å lage. Og den kvikker deg opp veldig. Det er en slags mild, mild kaffe, siden jeg egentlig ikke liker kaffe..heeh Men denne var søt og god og en svak kaffesmak.. hihi, nammis:)

I går var vi nede i byen, og dro på resturant og det var sånn marked i byen, det var koselig med musikk og stemningen og lysene,  ja det var en opplevelse. Vanskelig å beskrive. you know? 

Skal kanskje på langtur senere i dag. Så da blir vi skikkelig "turister" her i provence.

♥ ha en fin dag videre! ♥

fine dager

hei! Nok en lat dag ved bassenget i dag, haha. I morgen henter vi leiebilen. Og da blir det andre boller! Da blir vi vel skikkelig turister, tror vi skal se på noen ruiner oppe i fjellet, og dra å bade. Og sikkert mye mer. Egentlig har jeg ikke noe å blogge om nå, for jeg bare later meg ved bassenget hver dag.hehe

(litt utydelig bilde, pga jeg beveget meg når det ble tatt)

gjett hva jeg skal gjøre nå? Gå å late meg ved bassenget igjen! hihi, jeg er lat, gidder ikke å dra til byen i dag, følte meg faktisk litt uvel før i dag,så jeg tror ikke jeg skal gire meg opp mer i dag.

Ha det fint videre i kveld!

bytur og resturant

Hei, hei! I går kjørte vi til en by i nærheten som var veldig koselig. Den heter Aups. Og det var en gammel og fin by. Vi tuslet litt rundt og så i butikker, jeg fant meg en liten ting. En sånn kroppsåpe fra L'occitane en Provence. Et fint merke, de selger det i Norge også, men det er lagd her nede i Provence. Den lukter utrolig godt♥

Senere kjørte vi hjem og spiste lunsj og badet i bassenget. Ved kveldstid dro noen av oss ned til byen som vi bor ved. Det var første gang jeg besøkte byen, og det var en så fin landsby. Vi spiste is først, etter på dro vi på en deilig resturant og der bestilte jeg en deilig fransk inspirert pizza.

Det begynte å regne etter vært, så vi kjørte hjem igjen. Det stoppet å regne etter en stund, og jeg tok et natt-bad, så deilig det er med eget basseng. La meg ikke før ved ett tiden, så rakk ikke å blogge i går, unnskyld, jeg må beklage det. Men nå skal jeg bade i bassenget nok en gang. Og sole meg,i håp om å få mer brunfarge ♥

Hva skal dere gjøre i dag?

lat dag ved bassenget


hallo!! 

Siden vi kom i går kveld, har vi vært ganske slitene og tenkte å slappe av den første dagen. Så i dag har vi spist masse is og vært i bassenget nesten hele dagen. Det ble lagd en god og kaldt kokosdrink som vi fikk servert  ved bassenget på den varmeste tiden i dag, åhh den var så god!kanskje jeg deler oppskriften med dere en gang? 

 

Er utrolig trøtt etter en lat dag, haha det hørtes rart ut. Men jeg har fått så lite søvn i det sist, og er ute av døgnrytmen og alt. så, natt folkens♥

hello france
hei! I går dro vi til Nice, (i frankriket). Flyturen var passe lang og det gikk i det heltatt ganske bra.

Jeg sto opp ved ti tiden igår, klede på meg og pakket det siste. Så litt på tv og slappet av, før vi tok t-banen ned til Oslo S. Dervi møtte tante, fetter og kusine. Så tok vi fly-toget til gardemoen. Vi sjekket inn og gikk å så litt på taxfreen, tror jeg skal kjøpe meg noe der på veien tilbake:-)

Flyet vårt gikk ved 5 tiden og vi var fremme i Nice ved 8-9 tiden om kvelden. Vi ble hentet av noen vi skal leie bil av og ble kjørt til huset vårt (som vi leier), utenfor en koselig landsby.

Vi måtte stå i stillestående kø ut av Nice i en time,så det ble en lang biltur, vi kom ikke frem før elleve-tolv eller no. Selv om vi var trøtte, orket alle barna et kveldsbad. hihi... :-)  Noen vi kjenner har allerede vært her en uke og vi skal være her med dem i ti dager. De hadde dekket på et deilig fransk natt måltid til oss når vi kom frem, det var utrolig godt! Så la vi oss ved ett tiden.

 

I dag har vi badet nesten hele tiden og hatt det veldig morro. Om noen dager skal vi hente leiebilen vår, og da sal vi kjøre til en starnd og bade, noe jeg gleder meg veldig til.

 

Men nå skal jeg ut å bade og jeg har tatt masse bilder som jeg skal dele med dere i kveld. 

Er du hjemme eller på ferie?

provence

Provence om bare noen dager! YEAHHH! gleder meg sånn, vi har leid et hus med eget svømmebasseng og fin hage og stort hus. Har gått å gledet meg et halvt år nå. Og på fredag går flyet til Nice ♥

 


Faktisk veldig godt med naturell youghurt og blåbær på toppen og litt vaniljesukker. Kjøpte meg en sjokolademelk (min favoritt) til, så det ble vel enda bedere. hihi
 

Men provence på fredag er ikke verst, Gleder meg! Ahhh... Tenk at det bare et 3 dager igjen!

 

 

Ha en fin dag videre!

Les mer i arkivet » August 2016 » Juni 2015 » Mai 2015
hits