fargerik frognerpark

//   #bildeshoutnovember  //

 Høsten er her, og selv om november kan virke trist og grått så er jo fargene her fortsatt bare se på bilde over♥

Husk å melde dere på for å vinne en iPhone 6 her

MY WISHLIST FOR XMAS

Øverst fra venstre:      Sheer love VS ♥  Daisy Marc Jacobs  ♥ Marc Jacobs ipad mini etui (ROSA)

I midten fra venstre:   Macbook Air ♥   Votter fra UGGs  ♥   Michael kors lommebok (brun)   

Nederst fra venstre:    New York tapet  ♥  Støvler fra UGGs  ♥   Solbriller Rayban

(ønsker også at fadderbarnet mitt får en fin jul)

Hver så snill ikke ta det som skryting! Jeg forventer ikke at jeg før dette! Kanskje jeg for en ting av det som er der, hvem vet!

 

Hva ønsker dere dere til jul?


back on track

Hei♥

Hvor lenge siden er det siden sist innlegg nå? en uke, nesten to eller kanskje tre? Jeg vet ikke, men jeg beklager. På ungdomsskolen har vi utrolig mange prøver og framføringer ++ Og det er jo noe som jeg tar som en selvfølge å prioritere foran blogg. Det er jeg utrolig lei meg for, men håper dere forstår.

I dag fikk jeg sånn blogg lyst, for blogging er noe jeg virkelig liker og kommer til å fortsette med. Kamera har vært pakket bort i mange uker nå og utladet, men nå fant jeg det frem! Skal ta masse bilder fremover og jeg gleder meg skikkerlig til det!

Men nå har jeg et veldig middlertiderlig design her på bloggen. Jeg har vært på letting etter et fint gratis design i lang tid, men finner ingen jeg liker, vid du har sett noen fine designer, vær så snill å kommenter en link til designet! Da blir jeg superglad♥

-bildet ble tatt av Judit i sommer-

♥ ♥

Husk å kommentere blogg/video forslag :)

Snakkes♥

dagens antrekk♥liten sneakpeek på dagen antrekk ♥

Hei!

I dag har vi hatt besøk og det var familiebursdags feiring med masse kaker og godt, så jeg er skikkelig mett og sliten.  Nå blir det netflix, har tenkt å starte på new girl har hørt mye bra om den fra folk på min alder. Gleder meg til å starte på den!  Skal først ta meg en varm, deilig dusj og så legge meg unner dyna med new girl. Det blir så avslappende.

I morgen slutter vi heldigvis halv tolv, derfor ser jeg ikke så ned på mandager lenger:) Etter det skal jeg kanskje gjøre noe jeg ikke kan si her, men kan fortelle om det vis det blir noe av. haha der får bare lure...

Ser dere på new girl, hva er deres mening om serien?

inspiration by me♥ ♥ ♥ ♥

bildene er tatt av meg og det mine ting som er fotografert.

kose kveldHei fine♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en koslig helg på hytta. Jeg har gått på tur, spist god mat, drukket masse te og slappet av. Det var desverre ikke internett der, så det ble ikke noe blogging i og med at jeg 3g min snart er tom, og jeg orker ikke flere dårlig mobilopplastninger fra iphonen min. Det var en veldig koslig tur, men i morgen er det tilbake på skolebenken igjen.

Nå skal jeg ta meg en dusj og lese blader mens jeg venter på at hjemmelagde kanel boller skal bli ferdige. Mamma som lager dem og det er seriøst væærdens beste. Deilig velkomst hjem eller hva? 

Hva har dere gjort i dag?

 

new day

Hei! Høstferien går nå mot slutten her i Oslo og på tordag kom jeg hjem fra berlin.

Det var en veldig fin tur og en stor oppplevelse. Nå skulle jeg skrevet masse om det jeg har gjort, og hvor du burde de osv.. Men nå har det seg sånn at jeg har klart og slettet alle videoen og alle bildene fra Berlin. Du aner ikke hvor sint jeg ble.

Jeg hadde filmet en hel hau og skullle lage en sikkelig bar video.Du spør hvordan jeg klarte det?

Jo, jeg kom hjem og var stolt over alt jeg hadde filmet til og med har jeg tatt med kamerat til berlin. Så legger jeg det in på macen på gjestebrukern og sletter alt fra kamerat. Så surfer jeg rundt og så kommmer det opp at jeg må logge meg inn på icloud å lagre bildene mine, så gidder jeg ikke det og logger meg ut fra gjestebrukern og da kommer det opp at noen ting vil bli slettet som ikke er lagret. og jeg var bombe sikker på at jeg lagret alt og trykket ok.

Så går jeg på min egen bruker og da begynner jeg å tenke, de sletter vel ikke alle bildene min? jeg logger inn på gjestb igjen og alt er borte. Jeg ble helt fra meg. Alt er jo min skyld og det vet jeg, vis jeg bare hadde logget inn på i cloud og lagret det der! ARGHH. Sorry nå blir det ingen videoer og ingen bilder og ingen guid. INGENTING, alt er min feil, jeg beklager.

min dag så langt

I daget våknet jeg ved titiden av en katt som ville ha kos og hoppet opp i sengen min. og han begynte å male og mjaue. Det var faktisk en koselig start. Jeg lagde meg rundstykker med nugatti (hallo det er lørdag), og så på tv.

høst

Så dro jeg og mamma og møtte grandtant  og vi dro for å se på bunad til konfirmasjon. Jeg vet det er to år til, men vi kjøpte stoffet for tante skal brodere det. Det er en follobunad med blått kjørt og rød overdel og en liten veske. gleder meg til den blir ferdig! 

Nå kommer Weronika og hun skal overnatte. Må dra å møte henne, vi skal shoippe og kose oss♥

 
høst<3

Vi snakkes♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits