Det blir deilig med rutiner, igjen! 

Heia!

Unnskyld for utrolig dårlig med blogging de siste dagene, herregud... Men jeg har rett og slett bare nytt de siste dagene som er igjen av ferien min. Jeg elsker ferie, men innerst inne gleder jeg meg vel litt til å komme tilbake til rutine igjen. Døgnrytmen min er helt på trynet, og jeg føler også at jeg ikke har fått noe ut av de siste dagene nettopp fordi jeg bare sover, ser på netflix og spiser, hehe... 

Så nå blir det deilig med litt rutine igjen!  Om et par strakser skal jeg møte en god venninne av meg, noe jeg gleder meg masse til!  

Kos dere videre, og nyt helgen! ♥

Har du begynt på skolen? ♥

LAZY DAY

Heiii! Nå skal jeg se et par episoder på netflix før jeg drar til en vennine. Som sagt starter vi veldig sent i dag. Skoledagen i dag blir ganske kort, og det er egentlig veldig deilig.

Har ellers ingen planer for resten av dagen. Tenkte å ta noen outfitsbilder til bloggen, men været er ikke helt på topp i dag så jeg får se det ann.Hva skal du gjøre i dag?  

DAGEN MIN

 Hei! Nå nærmer sommerferien seg med stormskritt, og jeg gleder meg kjempe mye! Tenkte å lage et eget innlegg med hva og hvor jeg skal i løpet av uken.

I dag har jeg vært på skolen selvfølgelig, vi har et prosjekt nå som vi skal jobbe med i mange dager. Etter skolen fortet jeg meg hjem, og fikk på meg tennistøyet og dro på trening.Det var supert vær i Oslo i dag, så vi trente ute noe jeg synes er helt topp!

Da jeg kom hjem skiftet jeg til "bursdagsklær" og dro på bursdag til en i klassen min, det var veldig hyggelig og gøy:) Vi spiste pizza og gode kaker.

Nå spiser jeg vårruller og drikker favoritten min aloevera vann orginal, nam!! mens jeg ser på netflix og blogger samtidig, haha typisk "blogger".

Skal egentlig bare slappe av resten av kvelden, men skal prøve å planlegge og forhåndspublisere blogginnlegg som skal ut i sommer. Hvis jeg er på reise er det ikke alltid så bra wifi eller så orker jeg ikke å ta med macen, og da må jeg forhåndspublisere en del innlegg så dere får noe å lese om. 

I morgen starter vi veldig, veldig sent så jeg skal sove leenge i morgen, åhh det blir herlig!

Ha en fin kveld videre!

Hvordan har din dag vært??

 

 

29.01.2015

Heihei♥

Kom nettopp hjem fra tennis og kom på at det er en uke siden sist innlegg eller noe? Helt sykt hvor fort tiden går. Vi har hatt en haug med vurderingssitvasjoner de siste dagene, og i morgen blir det franskprøve, yeahh. Føler at jeg er godt forbrett til den prøven, men det blir deilig å få den overstått.

N å skal jeg ta meg en varm dusj og så kommer mormor på besøk. I kveld står nan brødog ticamasala på menyen. Namm, all time favourite spør du meg!

Hva skal dere i kveld?

nesten ferdig

Heia! Nok en gang, sorry for dårlige med oppdatering. I det siste har det ikke skjedd noe spessielt. 

Men nå er jeg neste fornøyd med rommet mitt! Det var på tide. Til våren skal jeg få malt rommet i en annen farge, fordi jeg virkelig haaater veggene mine. Tror jeg skal ha hvit eller noe. Også har jeg skikkelig lyst på en vegg med newyork tapet. Det ser så fint ut♥

snakpeek

Det bilde tok jeg i desember, derfor har jeg julekalender..

Nå skal jeg slappe av, og rydde rommet mitt.

Hva skal du gjøre i kveld?

min spennende hverdag

Hei! Lenge siden sist hverdags innlegg nå, så tenkte å oppdatere dere litt om min "spenndene" hverdag. Haha. Den er så kjedelig at du skulle bare vist. I dag har vi hatt en helt vanlig dag på skolen og en haug med lekser når jeg kommer hjem. Jeg har fått unna gjort en del, og vi har en del fremføringer jeg må øve til.

Så det var min dag, har selvfølgelig slappet av litt også, men jeg føler jeg aldri kommer meg ut og gå gjort noe. Henge med venner, gå på cafe eller shoppe.

Men uansett må ta igjen litt tapt søvn, natta.

DRØM NYDELIG

Nå sitter jeg i sofaen min på rommet mitt og hører på musikk♥ Deilig, jeg har hatt en del prøver og fremføringer denne ukene, og en del lekser. Kjenner det er deilig med den følsen av at det er fredag i morgen. Helgen skal tilbringes rolig på hytta, perff.  

I dag har jeg hatt matte, dobbeltime med gym og kh. Så det var ikke så stressende dag. Men jeg hadde en hel haug med lekser når jeg kom hjem. Nå skal jeg gå og orden meg og så skal jeg faktisk legge meg, er helt ute av døgnrytmen min, så må ta igjen litt tapt søvn. drøm søtt♥

Drøm søtt ♥

back on school

hei fine♥

På mandag var det bare å sette på ringeklokken igjen, og komme seg opp. Ikke noe mere ferie for oss i Oslo nå, nei! Men vi slutter jo så tiderlig på mandag, nemlig halv tolv, noe som er helt supert. Når jeg kom hjem fikk jeg montert mitt nye paxskap som jeg fikk i bursdagspresang av mormor. Jeg designet det sånn som aurora mohnb, fordi jeg synes hun har valgt et smart design. Det er i en litt mindre variant enne henne, men stort nok for meg.

Vis dere ser pordentlig på bilde så ser dere en stang der sminken står. Der skal det henge shorts, men jeg har ikke fått kjøpt sånne spessielle hengere der. Jeg skal ta bedre bilder når jeg har fått det litt finere. Noen som vil ha room tour? hihi

 

I dag var det sikkelig høst her i Oslo. Da mener jeg sikkelig, holdt på å fryse bena av meg i frimunuttet, men heldigvis har vi kantine. Så jeg slapp å fryse mens jeg spiste.

Nå har vi besøk og vi har spist vaffler og kost oss. Nå skal jeg se etter design og prøve å pugge til prøve:)

Kos dere søtinger!

15.09.2014

Hallo! Hvordan går det? Helgen min har vært super med familie kos og besøk av nære venner. Kjempe koselig! Vi har spist god mat og snakket og spist liiitt mye is:) haha, jeg har hatt det ekstremt fint i helgen, i vært fall.

I dag har jeg vært på skolen. Men vi hadde bare 3 timer, så vi sluttet halv tolv. Noe som er super deilig på vanligvis slitsomme mandager. Jeg trives virkelig i Oslo og elsker å bo i storby. Klassen min er også helt super og jeg kunne ikke fått det bedere. Selvom jeg selvfølgelig savner vennene mine og huset vårt i Ås.♥ Men det å bo i leilighet gjør ingen ting, det er egentlig veldig koselig, pluss at det føles tryggere.
♥♥

Bilder fra de siste dagene og ukene.. Er fortsatt forelsket i min herlighet fra abercrombie&fitch. Jeg bor i den her hjemme, haha

Hva har dere gjort i helgen?

første ordentlige skoleuke

Hallo, i går startet min første ordentlige skole uke , noe som gikk helt grit. Jeg merker at vi har mer lekser på ungdomsskolen, men ikke vanskligere. Og i dag hadde jeg min første fransktimeeee!! yeahh, det var kjempe gøy, men selvfølgelig litt vanskelig siden nesten ingen tin skrives likt som det utales? Men det var gøy og morsomt å begyne med fransk, for det er et språk jeg altid har hatt lyst til å lære, men aldri har giddet å begynne ordentlig, og nå får jeg endelig begynt. Vi hadde også dobbeltime i RLE og en time norsk og en med naturfag. Og det var litt deilig å være ordentlig tilbake i helt vanlig hverdag.

Når jeg kom hjem spiste jeg litt å zappet gjennom tvkanalene, og ente opp med det millers, som ikke var så veldig spenndene så jeg bare spiste opp maten og gikk får å gjøre lekserr. Ellers har jeg sett på serier og sett på youtubere. Mine favoritt (norske) youtubere er Morsomme Lena Redmo og kanskje glittergirls. Og så ser jeg på ericas videor omtrent hver dag, har sikkert sett alle minst 10 ganger vær.:)  Liker også Ida Jacobsen veldig godt.

Har fått meg nye nike! De gamle var veeeldig slitte og da var det fint at jeg så disse freshe rosa/grå i sports butikken. Mormor kjøpte de til meg som en av bursdags gavene mine:)

Etter på skal jeg se på kakekrigen, hva skal du i kveld?

SKOLE

Hallo! I dag startet jeg dagen med å stå tiderlig. Jeg er liiiitt stolt av å ha klart å komme inn i min normale døgnrytme, haha. Neida. Men jeg spiste en deilig frokost siden det er siste feriedag. Etterpå gikk vi i kirken og det var superkoselig.

Eller så har jeg syklet en laaang tur (i mine øyne). Og nå skal jeg legge meg tiderlig. Har funnet frem alt til morgen. Helt erlig gleder jeg meg:)

Dette ble nok ett meningsløst innlegg, så jeg sier bare lykke til med første skole dag i morgen!

my morning 

Hallo! I dag starter jeg morningen med en kopp grønn te og en god bok. Ser også mye på inspirasjon på weheartit og tumbrl. og jeg må selvfølgelig innom instagram også♥ Nå om ikke lenge skal jeg lage meg en god frokost, siden for meg er det det viktigste måltidet:) Men jeg pleier å vente en times tid og heller ta å drikke te, eller av og til jogge en tur. Men jeg er så lat så det å jogge, har jeg ikke gjort på mange måneder nå.haahaa. For etter en time er jeg riktig sulten og det er jeg ikke med en gang jeg våkner.

 Som dere skjønner våknet jeg veldig tidelig i dag, og det fordi jeg prøver å komme inn i min normale døgnrytme i og med at jeg starter på ungdomsskolen på mandag. Det gleder jeg meg faktisk til. Og somsagt var jeg med Linnea i bogstaveien igår. Og vi fant noen supersøte magneter som vi skal pynte skapene våre med, og de måtte vi bare kjøpe. Jeg kjøpte også FIT me pudder og en fondation og fire klesplagg. Men nok snakking, nå må jeg spise frokost, for jeg vil ha noe ut av en av mine siste ferie dager og da må jeg komme igang med det første måltide. Og jeg SKAL  prøve  å jogge en times tid senere i dag, vis jeg gidder, hehe...

Er det noen andre der ute som er like lat som meg? 

liten oppdatering

Heia! Nå må jeg snart løpe og rekke toget. For idag skal jeg til Ås og natteover hos Norea sammen med Liv.

Har foresten spilt inn en roomtour, men er litt usiker på om den er bra nok? Redigerte den ferdig her om dagen, men synes nye iMovie er litt vansklig. Og jeg hadde blitt utrolig glad vis noen kunne skrive i kommentar feltet hvordan man klipper i filmen. Jeg ente opp med å filme i biter pga at jeg ikke vet hvordan man klipper?!

Så vis du vet hvordan man klipper i nye i movie, hversåsnill å kommenter under hvordan man gjør det!

Hva skal dere gjøre i kveld? :)

back on track

Hei! Lenge siden sist. Nå skal jeg snart flytte, så har mye å gjøre.

Men jeg gleder meg utrolig mye til sommerferien. Først så skal jeg til Oslo å bare være der, så kommer Judit og gleder meg sånn til å se best igjen! Etter det er det Sørlandet, der har grandtanten min sommer hus.
Så har vi leid et hus med eget svømmebasseng (omg) det er det beste. Det ligger i provance:) så skal jeg litt mer men det sier jeg ikke nå.

I dag har jeg vært med Ida, vi dro på senteret. Og da fikk jeg Endlig hentet brillene mine! Fra Marc by Marc Jacobs.

Vi gikk litt rundt å så på sommermote og alt det fine nye som har kommet. Men ente opp med ingen ting, haha.

Nå er vi hos henne, og skal bake cupcakes. Deretter blir pretty little liares og nystekte cupcakes. Nam... Vil bare slenge inn en lite oppdatering :)

I morgen skal jeg legge ut bilder de ny brillene & litt annet jeg har kjøpt i det siste.

Kos dere videre i kveld, søtinger?

hello june

Hei! Nå er sommeren her, endelig! Sol, bading, venner, familie, is og reise (++)
Og her ligger jeg i senga med sår hals og er snufsete. Jepp forsjølet.. Nå som sommeren har begynt.

I denne lange helgen, har jeg vært hjemme, hatt besøk og grillet.
Taco, boller, godteri, kake, is og mye mer usunt har jeg vel proppet i meg. Jaja får vel kose seg en gang i blandt.

Spørs om det blir skole på meg imorgen, eller sengeliggende:(

Ha en fin kveld videre!

05.05.2014

Hei! 

Lenge siden sist. De siste ukene har blogg-lysten min sunket ned til 0. Men nå er den nesten på topp igjen. 

 

I det siste har det skjedd en del. Jeg har gitt fra meg søte kirapusen min, fordi vi skal flytte. veldig trist, men jeg vet at den får det bedre i det hjemmet der hun bor nå, en det vi kan tilby henne i Oslo, når vi flytter. Hun er ikke akkurat en "innekatt" hehe. Har ommøblert rommet mitt, vis dere ønsker kan jeg ha romvideo i løpet av mai. er ferdig med prøvene og alt det der for barneskolen. Nå skal jeg jo opp til ungdomsskolen til høsten. Selv synes jeg det blir litt gøy med karakterer. hihi


  

Fornøyd♥

 

Har nettopp spist deilig italiensk middag og sett på litt serier og sånt.

Men nå må jeg løpe til tennisen..

Ha en finfin ettermiddag  videre♥

 

 

Liten oppdatering

Hei hei!
Har der hatt en fin dag? I dag stod jeg opp tidlig spiste frokost, ordnet meg og dro til skolen.

Vi hadde bare tre timer med fag undervisning i dag. Resten var lunsj og friminutt. Vi sluttet klokken ett. Noe som er hel topp ( for meg i vært fall ) for vi slutter kvart over ti alle andre dager hehe.

Når kom hjem, øvde var det litt lekser også bare å slappe av foran mac'en med en kopp te og litt smått og godt.

Ha en fin onsdagskveld videre??

back on trackHeia♥

i det siste har det blitt utrolig lite bloggoppdateringer, p.g.a skole. Jeg håper dere aksepterer at jeg må ta skole fremfor blogg.

Som sakt har jeg tre mappe oppgaver som jeg holder på med. Er i mål med bareengelsk&norsk, men matten gjennstår.

 

I dag har jeg kommet meg gjennom en lang skoledag. Når skolen omsider var slutt, og jeg var hjemme hadde jeg glemt nøkkler, og måtte vente i ca en time på at mamma kom hjem... irriterende:(

    

          ♥min favoritt rosa joggedress fra cubus♥

 

Etter lekser, og annet, var det bare å hoppe inn i kosedressen, med blader, te, musikk, spotify+ film♥ Senere ble det costa dela kongsvik på tv-en& vaffler naminam♥  Jeg elsker kongsvik humoren. Holder på å le meg i hjel vær gang jeg ser det:) Akuratt min type humor, vis du ikke har sett det? skru på tv-en vær tirsdag klokken 21:00 på tvnorge.

                                                                                                            God Natt♥

hadde du gitt jakken din til Johannes?

Kom over denne videoen for noen timer siden, og vill dele den med dere. SOS barnebyer satte i gang dette prosjekte for fokus påbarnas  situasjon i Syria nå. Videoen viser hvordan mennesker i Oslo reagerer når de ser Johannes som fryser alene på buss holdeplassen. Jeg synes det er bar at de lagde denne videon, den er utrolig bra og rørende. 

                                                                ♥Send SOS til 2160 og gi en varm jakke til et barn i Syria for 90 kroner ♥


til København

Heisann!
I morgen reiser vi til København. Gleder meg utrolig til å gå på cafe, shoppe, spise på restaurant og mye mer. Drar videre til Sverige etter på:) ville bare slenge inn en liten oppdatering.

Vi blogges!13.02.2014

                                                                                                                                                                    Hei♥

I dag har jeg kommet meg gjennom en laang skoledag. var utrolig deilig og komme hjem etterpå. Senere bakte jeg en av mine favoritter, nelig brownie-cupcakes. jeg spiste bare ettpar stykker, fordi de er til noe spessielt som jeg ikke kan si fr i morgen kveld:) Bilde er veldig skurrete i know it. De ser mye bedre ut i virkligheten. Pyntet dem nettopp, dere for se i morgen, hihi♥

Nå skal jeg sette meg å lese en bok, og senere sjekke noen blogger. Og så tar jeg vel en tidlig kveld. God natt søtinger♥

tangle teezer                                                                                                  Hei♥

I dag kom mormor og fettern min Trym, på 6 år, på besøk. Og de hadde med en forsinket julegave, ja en tangle teezer♥ UEHHH! Har ønsket meg en sånn i sikkert hundre år♥ I am happy. Hadde jo fått mye annet fint av dem også da♥

Senere koste vi oss med vaffel lunch♥ namnam. Ellers har jeg ikke gjort noe serlig i dag. Fikk ryddet litt på rommet mitt, og sånt.


 ♥

                                                                                ♥ Hva har dere gjort i dag, søtinger?

times fly

Hei! Tiden bare flyr og flyr .. Herregud januar er snart slutt, synes nettopp det var jul! Jaja..

Idag har ikke gjort så mye. Har verdt på skolen og vi har en del lekser for tiden:( mye matte og Engelsk.

Slenger inn dette bilde fra søndag, da jeg var på cafe' med familien.

Har dere mye lekser?

dagen antrekk


                                           bukse; bikbok genser; zara  skjerf;  gina tricot ringer; glitter
                                                                                             Hei♥
I dag har det verdt en lang skoledag. Men siden det bare er en skoledag igjen før helg, så kom jeg meg igjenom skoledagen. Hadde no fryktlig hodepinne i siste time, da.
Har ikke rukket å gjøre lekser enda. Så de må jeg vel få gjort snart. Gleder meg til neste helg, da skal jeg på overnattings party med mine beste Ida, Norea og Liv ♥ Gleder meg utroliiig mye til å døgne, spise masse  godteri og ostepop, se filmer og mye mer:-)
 
                                                                                          Er det noe dere gleder dere til?

sick today

                                                                                                    Hei søte dere♥

I dag våknet jeg, og følte meg ikke helt bra. Hadde vondt i hode og magen. Så jeg ble hjemme fra skolen. Har jo ikKe gjort så mye egentlig, har sett på serier og drukket te. haha. Ble bedre ut over kvelden, heldigvis. Så da kan jeg jo gå på nyttårsfesten med klassen i morgen.

Vi noen lurer så har jeg bare ikke orket å blogge i det siste, tenker: Nå må jeg poste et innleg! Men så blir det bare slurvete når man ikke har insprasjon eller lyst. Det blir rett og slett dårlig.

      

      Bloggings<3 Te, nøtter og blogg♥ its life ♥

                                                                       Er dere syke fortiden?                      

back on track

Har verdt på Geilo i helgen, så har ikke fått blogget noe. Har spist herlig mat og sto slalåm hele lørdagen:).
I dag begynte jeg på skolen igjen, etter den laange deilige helgen.

Ahhhh.... Må virkelig si jeg savner dette uteboblebadet.
I dag har jeg egentlig bare gjort lekser, også har jeg Skypet med beste Judit. Skal prøve å ta en tidlig kveld.... Miste utroliiig mye søvn i det siste.

Ha en fin kveld videre:-)

godt nytt år

Hei søtinger♥ Og Godt nytt år! jeg vet det har verdt dårlig med blogging i det siste. Har vekslet med å blogge på denne bloggen og på http//:heddabirk.blogg.no men har nå bestemt meg for denne bloggen. Men jeg håper dere forstår, og vis det blir dårlig blogging her, så er det bare å sjekke den andre bloggen. 

I dag begynte vi på skolen igjen, og måvirkelig si jeg savner juleferie. haha. Stå opp sente, spise god mat, godteri, familie, gaver og alt det det der.

Blir nok ikke noe jule gavee innleg i år, jeg synes ikke det er helt passlig å vise at man har fått masse ting, kanskje det ver mange som ikke feirer jul eller ikke fikk det de ønsket seg? Men jeg kan jo si at jeg blandt annet fikk UGGs, danseskjøter, parkas og endel andre nyttige ting og sånt, og sjokolade da;-) fikk i verdt all det jeg ønsket meg♥

 

                                                                                      ♥    ♥    ♥

                                                                      Har dere hatt det fint i det siste?

Daily dose of inspeation

    motherfuck3r | via Tumblr Bridal headband

    Y?lba?? gecesi bu oje bende olmal? ? | via Facebook tumblr: rosyspirit

    Summer ? | via Facebook

    Piccsy :: CHRISTMAS COFFEE <3

                                                                                            ?      ?       ?

nok en dag overstått!

Hei! idag stod jeg opp til vanlig tid og spiste frokost, dro deretter på skolen. Men på onsdager har vi kort dag, noe vi bare har en gang i uken. Så det var herlig å komme jeg tiderlig. lagde deilig middag når jeg kom jeg med kylling og pasta, (naminam). Etter det måtte jeg gå på noe fiolin start grei og fikk vite når jeg har spille time å sånn, er ikke noe spess glad i å spille fiolin, men lovte mamma å gå på det til jeg ble femte, (tre år til!!). Jaja for holde det jeg lovet:) Når jeg kom hjem igjen så legde jeg cupcakes, som ble veldig gode, men nå er jeg trøtt etter nok en lang dag og skal bare ta en dusj å stupe i seng.♥ god natt!♥

åhh som jeg lengter etter sommer å sol igjen♥

Les mer i arkivet » August 2016 » Juni 2015 » Mai 2015
hits