new in; MacBook AirEr super fornøyd med min nye macbook. Det er en macbook air 13.3 tommer, den er lett, tynn og elegant. Samtidig veldig kraftig, noe som er veldig bra. Min kostet rundt 8000kr og jeg har spart veldig lenge til dne og kjøpte den for mine egene penger i går.

Hvis dere vil ha et bedre innlegg om den senere med bedre bilder så er det bare å si i fra i kommentarfeltet! Bli så mye mer innspirert til å blogge nå som jeg har fått denne.

 

mac studio fix

heiaa! Går det bra med dere? Dagens går så innmari fort fortiden. Helgen var over på et blunk!

Igår så var jeg på oslocity faktisk, der kjøpte jeg meg en ting. Nemlig et mac studio fix powder. Er så fornøyd med det. Hadde hørt veldig mye bra om det. Så bestemte meg får å kjøe det. Prøvde det i dag og resultatet ble veldig bra, det er veldig naturlig og dekker det det skal, men man ser nesten ikke at du har på deg pudder! Peff kombinasjon, eller hva?

 


Den kostet 245kr

Hva er ditt favoritt pudder?

innkjøp tirsdag

 
 

 nisser 20kr pr stk & juletre med pynt 80kr clas olson

 

new in vs, a&f

Hellu! Lenge siden jeg har logget in på blogg.no. må si det har vært deilig ed en pause. Men idag fikk jeg sånn blogg lyst! En deilig følse. Det har egentlig ikke skjedd noe siden sist oppdatering. Men jeg har det fint i 8c, og er utrolig fornøyd med klassen min. Har blitt kjent med mange nye folk. Noe som er veldig positift syns jeg.

For noen uker siden kom det en pakke fra abercrombie som jeg har ventet på i poste. Ble super glad da jeg åpnet den og så min elskede hettegenser. Jeg har ALDRI hatt på meg ("bodd") i noe så mykt. Den er sikelig deilig og god.

Kan vise den på senere. Jeg bor i denne genseren, men nå er den i vask:(  Gleder meg også til å bruke den på skolen.

Jeg var med mormor i bogstaveien her om dagen å kjøpte meg noe fra vs PINK. Som er supermyk den og♥

uææh!:) elsker den, sikelig fin til hverdags og selvfølgelig kos♥ 

Nå er det fredag og jeg har lagd meg en super digg frappe med ekstra krem og sjokolade saus, namis. Skal legge ut en video snart om hvordan du kan lage en sånn god en.

Kos dere videre denne høstfredagen!

to dager overstått

Hallo! det var utrolig spendene å begynne på en ny skole i åttende klasse (8C). Jeg har blitt kjent med mange nye snille mennesker. men jeg savner også mine gamle venner veldig, men jeg håper de har det fint i Ås! Skolen er kjempe fin og koselig. Vi har ikke begynt ordentlig ennå, men vi har fått skap og jeg tror vi før bøker snart. Jeg skal ta fransk som fremmedspråk. Jeg har alltid hatt lyst til å lære fransk. Og jeg gleder meg til å begynne med fransktimene. 

I dag etter skolen dro vi på indisk resturant og det var utrolig god mat der! Jeg hadde tenkt å kjøpe en fjellreven sekk, men fant ut av at jeg ikke likte den, den var i mange fine farger, menjeg synes at den var litt for tur aktig i min smak. Så jeg dro videre til bogstaveien og etter en times leting fant jeg en finn sekk på bikbok, og en jakke på zara. Det er en mørkeblå vaffel jakke. Den koster 700kr. (Det er delevis en burddagspresang på forskudd fra mamma.)
Den er litt mer mørkeblå i virkligheten. ♥


BIKBOK 400KR, (DET STÅR: SECRETS....) ♥

i det siste har jeg vært litt missfornøyd med picmonkey, har noen noen redigerings programmer å anbefale?

siste tilbehør innkjøp

Rød & rosa leppestift fra MAC.

søtt og rosa iphone 4/4s deksel

Neglelakker fra hm


øredobber fra hm

♥ Noe dere likte?

new in

genser cubus     shorts hm

Hei og god kveld♥

I dag sluttet vi ved to tiden og så dro jeg, Ida og Liv til senteret. (vi syns det var på tide med litt shopping, hehe) Vi var der en stund og jeg fant meg en del jeg bel fornøyd med:) kopp,boks. og glass søstrenegrene

I det siste har jeg hadde noen fremføringer og sånt, men nå kom blogg lysten tilbake:-)

 

Hva har dere gjort i dag?

 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits