29.01.2015

Heihei♥

Kom nettopp hjem fra tennis og kom på at det er en uke siden sist innlegg eller noe? Helt sykt hvor fort tiden går. Vi har hatt en haug med vurderingssitvasjoner de siste dagene, og i morgen blir det franskprøve, yeahh. Føler at jeg er godt forbrett til den prøven, men det blir deilig å få den overstått.

N å skal jeg ta meg en varm dusj og så kommer mormor på besøk. I kveld står nan brødog ticamasala på menyen. Namm, all time favourite spør du meg!

Hva skal dere i kveld?

mac studio fix

heiaa! Går det bra med dere? Dagens går så innmari fort fortiden. Helgen var over på et blunk!

Igår så var jeg på oslocity faktisk, der kjøpte jeg meg en ting. Nemlig et mac studio fix powder. Er så fornøyd med det. Hadde hørt veldig mye bra om det. Så bestemte meg får å kjøe det. Prøvde det i dag og resultatet ble veldig bra, det er veldig naturlig og dekker det det skal, men man ser nesten ikke at du har på deg pudder! Peff kombinasjon, eller hva?

 


Den kostet 245kr

Hva er ditt favoritt pudder?

nesten ferdig

Heia! Nok en gang, sorry for dårlige med oppdatering. I det siste har det ikke skjedd noe spessielt. 

Men nå er jeg neste fornøyd med rommet mitt! Det var på tide. Til våren skal jeg få malt rommet i en annen farge, fordi jeg virkelig haaater veggene mine. Tror jeg skal ha hvit eller noe. Også har jeg skikkelig lyst på en vegg med newyork tapet. Det ser så fint ut♥

snakpeek

Det bilde tok jeg i desember, derfor har jeg julekalender..

Nå skal jeg slappe av, og rydde rommet mitt.

Hva skal du gjøre i kveld?

UPDATE

Tenk at det er onsdag 7. januar 2015! Godt nyttår. Jeg er kjempe lei for at det ikke ble blogging i julen, men jeg var på Geilo. Og jeg hadde ikke med pc-en min. Gadd ikke å skrive halv dårlige mobilinnlegg til dere.

Jeg hadde laget et innlegg her om dagen som jeg trodde jeg hadde publisert det, men jeg hadde vist tryket på "lagre som utkast" eller noe.

Jaja, men nå er jeg syk har hvert det i fire døgn, tror det er influensa eller noe sånt noe. Skal prøve å komme meg på skolen i morgen. Gleder meg skikkelig til å se alle de kjære vennene mine igjen♥

Fikk ikke med det  glade smilet mitt. Bilde er tatt rett før julaften.

Hva skal dere i dag?

Les mer i arkivet » August 2016 » Juni 2015 » Mai 2015
hits