23.2.2014

Hei! I dag var jo første dagen etter vinterferien på skolen igjen. Sto ikke opp fø over halv åtte. Spiste ett kjapt måltid, og løp av gårde.
Kom meg gjennom en laang skoledag og dro rett hjem og gjorde lekser.

Senere kom Mormor. Utrolig koselig<3 vi lagde boller med krem. Namnam.

God natt ??

hadde du gitt jakken din til Johannes?

Kom over denne videoen for noen timer siden, og vill dele den med dere. SOS barnebyer satte i gang dette prosjekte for fokus påbarnas  situasjon i Syria nå. Videoen viser hvordan mennesker i Oslo reagerer når de ser Johannes som fryser alene på buss holdeplassen. Jeg synes det er bar at de lagde denne videon, den er utrolig bra og rørende. 

                                                                ♥Send SOS til 2160 og gi en varm jakke til et barn i Syria for 90 kroner ♥


til København

Heisann!
I morgen reiser vi til København. Gleder meg utrolig til å gå på cafe, shoppe, spise på restaurant og mye mer. Drar videre til Sverige etter på:) ville bare slenge inn en liten oppdatering.

Vi blogges!sweet breakfest

Hei!
Stod nettopp opp og lagde meg en søt liten frokost. Naturell yoghurt, med cruncy musli og jorbærsyltetøy. Super godt. Særlig med en kopp juice til.

Om ett par timer drar jeg på tennistrening. Og etter det tar jeg vel en tur til Norea.

Hva er deres planer for dagen?

13.02.2014

                                                                                                                                                                    Hei♥

I dag har jeg kommet meg gjennom en laang skoledag. var utrolig deilig og komme hjem etterpå. Senere bakte jeg en av mine favoritter, nelig brownie-cupcakes. jeg spiste bare ettpar stykker, fordi de er til noe spessielt som jeg ikke kan si fr i morgen kveld:) Bilde er veldig skurrete i know it. De ser mye bedre ut i virkligheten. Pyntet dem nettopp, dere for se i morgen, hihi♥

Nå skal jeg sette meg å lese en bok, og senere sjekke noen blogger. Og så tar jeg vel en tidlig kveld. God natt søtinger♥

tangle teezer                                                                                                  Hei♥

I dag kom mormor og fettern min Trym, på 6 år, på besøk. Og de hadde med en forsinket julegave, ja en tangle teezer♥ UEHHH! Har ønsket meg en sånn i sikkert hundre år♥ I am happy. Hadde jo fått mye annet fint av dem også da♥

Senere koste vi oss med vaffel lunch♥ namnam. Ellers har jeg ikke gjort noe serlig i dag. Fikk ryddet litt på rommet mitt, og sånt.


 ♥

                                                                                ♥ Hva har dere gjort i dag, søtinger?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits