Liten oppdatering

Hei hei!
Har der hatt en fin dag? I dag stod jeg opp tidlig spiste frokost, ordnet meg og dro til skolen.

Vi hadde bare tre timer med fag undervisning i dag. Resten var lunsj og friminutt. Vi sluttet klokken ett. Noe som er hel topp ( for meg i vært fall ) for vi slutter kvart over ti alle andre dager hehe.

Når kom hjem, øvde var det litt lekser også bare å slappe av foran mac'en med en kopp te og litt smått og godt.

Ha en fin onsdagskveld videre??

back on trackHeia♥

i det siste har det blitt utrolig lite bloggoppdateringer, p.g.a skole. Jeg håper dere aksepterer at jeg må ta skole fremfor blogg.

Som sakt har jeg tre mappe oppgaver som jeg holder på med. Er i mål med bareengelsk&norsk, men matten gjennstår.

 

I dag har jeg kommet meg gjennom en lang skoledag. Når skolen omsider var slutt, og jeg var hjemme hadde jeg glemt nøkkler, og måtte vente i ca en time på at mamma kom hjem... irriterende:(

    

          ♥min favoritt rosa joggedress fra cubus♥

 

Etter lekser, og annet, var det bare å hoppe inn i kosedressen, med blader, te, musikk, spotify+ film♥ Senere ble det costa dela kongsvik på tv-en& vaffler naminam♥  Jeg elsker kongsvik humoren. Holder på å le meg i hjel vær gang jeg ser det:) Akuratt min type humor, vis du ikke har sett det? skru på tv-en vær tirsdag klokken 21:00 på tvnorge.

                                                                                                            God Natt♥

take me back, please

          


     

                                                                                                              heihei♥

Fortiden har vi my arbeid på skolen, vi har mappeoppgaver i matte, engelsk og Norske, og noen prøver. Så jeg har ikke hatt så mye tid til bloggen, da. I dag har jeg hatt en utrolig lang dag på skolen. Vi slutter ganske sent på torsdager, så når jeg enderlig hadde kommet meg gjennom hele skoledagen, så var jeg så overlykkerlig. Jeg ble ferdig med norsk mappeoppgaven i dag, og tenker jeg klarer å bli ferdig med den i Engelsk innen skoledagen er slutt i morgen. 

Nå skal jeg sitte i senga og se på serier, mens jeg hører på musikk. Men i sted kom jeg over disse bildene på mammas mac'. Åhh♥ jeg vil ha varme, sol og sommer. Bildene er fra Spania♥

                                                                                               Savner dere sol og varme?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits