LAZY DAY

Heiii! Nå skal jeg se et par episoder på netflix før jeg drar til en vennine. Som sagt starter vi veldig sent i dag. Skoledagen i dag blir ganske kort, og det er egentlig veldig deilig.

Har ellers ingen planer for resten av dagen. Tenkte å ta noen outfitsbilder til bloggen, men været er ikke helt på topp i dag så jeg får se det ann.Hva skal du gjøre i dag?  

DAGEN MIN

 Hei! Nå nærmer sommerferien seg med stormskritt, og jeg gleder meg kjempe mye! Tenkte å lage et eget innlegg med hva og hvor jeg skal i løpet av uken.

I dag har jeg vært på skolen selvfølgelig, vi har et prosjekt nå som vi skal jobbe med i mange dager. Etter skolen fortet jeg meg hjem, og fikk på meg tennistøyet og dro på trening.Det var supert vær i Oslo i dag, så vi trente ute noe jeg synes er helt topp!

Da jeg kom hjem skiftet jeg til "bursdagsklær" og dro på bursdag til en i klassen min, det var veldig hyggelig og gøy:) Vi spiste pizza og gode kaker.

Nå spiser jeg vårruller og drikker favoritten min aloevera vann orginal, nam!! mens jeg ser på netflix og blogger samtidig, haha typisk "blogger".

Skal egentlig bare slappe av resten av kvelden, men skal prøve å planlegge og forhåndspublisere blogginnlegg som skal ut i sommer. Hvis jeg er på reise er det ikke alltid så bra wifi eller så orker jeg ikke å ta med macen, og da må jeg forhåndspublisere en del innlegg så dere får noe å lese om. 

I morgen starter vi veldig, veldig sent så jeg skal sove leenge i morgen, åhh det blir herlig!

Ha en fin kveld videre!

Hvordan har din dag vært??

 

 

Starter på tirsdag!

Hei! Har hatt en veldig dårlig bloggperiode i nesten et år nå. Har tatt pauser hele tiden uten advarsel og alt har gått veldig opp og ned egentlig...

På tirsdag har jeg tenkt å starte opp, og denne gangen ordentlig!

Jeg hadde blitt glad hvis dere kommenterte hva dere vil at jeg skal blogge om:)

summerfeeling

(fant denne super fine kollasjen på nettet, den var så inspirerende, drømte meg helt bort..)

Hei dere! Endelig har den første sommermånden startet. Gleder meg skikkelig til ferien. Laaange dager på stranden, venner, reising, shopping og mye mer. Ser virkelig frem til sommeren 2015 ♥

Jeg har kun 2 vurderinger igjen og så er det frii!! Ble ferdig med alle tentamnene for kjpe lenge siden, noe som er drit chil.

Gleder du deg til sommerferien?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits