første ordentlige skoleuke

Hallo, i går startet min første ordentlige skole uke , noe som gikk helt grit. Jeg merker at vi har mer lekser på ungdomsskolen, men ikke vanskligere. Og i dag hadde jeg min første fransktimeeee!! yeahh, det var kjempe gøy, men selvfølgelig litt vanskelig siden nesten ingen tin skrives likt som det utales? Men det var gøy og morsomt å begyne med fransk, for det er et språk jeg altid har hatt lyst til å lære, men aldri har giddet å begynne ordentlig, og nå får jeg endelig begynt. Vi hadde også dobbeltime i RLE og en time norsk og en med naturfag. Og det var litt deilig å være ordentlig tilbake i helt vanlig hverdag.

Når jeg kom hjem spiste jeg litt å zappet gjennom tvkanalene, og ente opp med det millers, som ikke var så veldig spenndene så jeg bare spiste opp maten og gikk får å gjøre lekserr. Ellers har jeg sett på serier og sett på youtubere. Mine favoritt (norske) youtubere er Morsomme Lena Redmo og kanskje glittergirls. Og så ser jeg på ericas videor omtrent hver dag, har sikkert sett alle minst 10 ganger vær.:)  Liker også Ida Jacobsen veldig godt.

Har fått meg nye nike! De gamle var veeeldig slitte og da var det fint at jeg så disse freshe rosa/grå i sports butikken. Mormor kjøpte de til meg som en av bursdags gavene mine:)

Etter på skal jeg se på kakekrigen, hva skal du i kveld?

vanlige rutiner

♥Wero min♥

Hallo! Nå sitter jeg foran macen og tenker at jeg må blogge, med musikk i bakgrunnen! Lenge siden sist? Tenkte litt fri fra bloggen, til å venne meg til vanlig rutiner. Og i går var vi jeg på bursdag til Elise og det var kjempe koselig. Vi hygget oss med pølser og bruss, pluss masse gode kaker og godteri ute i bakgården hennes. Hadde tenkt å slenge inn en oppdatering i går, men jeg kom hjem så sent, at jeg ikke orket, unnskyld.

Men i dag kom endelig min kjære Weronika på besøk til Oslo. Vi gikk på starbucks og var litt hos meg, siden vi hadde så mye å snakke om siden sist. Vi gikk på kino å så burningen, hehe, den var litt skummel for min del, men den anbefalles vis du liker humor og spenning! Og på trikken møtte vi Betina Farinetti å tok bilde med henne, hun var kjempe koselig og virket veldig snill. Jeg synes det er utrolig dumt at hun gar slutet å blogge, håper hun starter igjen! Så dro vi hjem å spiste pizza og det var kjempe koselig! Det er Wero som er på bildet over, hun måtte låne klærne av meg for hun hadde på seg varme klær. Hun dro for snart to timer siden og jeg savner henne sånn! Men jeg gleder meg til å treffe klassen min i morgen:)
Hva har du gjort i dag?

to dager overstått

Hallo! det var utrolig spendene å begynne på en ny skole i åttende klasse (8C). Jeg har blitt kjent med mange nye snille mennesker. men jeg savner også mine gamle venner veldig, men jeg håper de har det fint i Ås! Skolen er kjempe fin og koselig. Vi har ikke begynt ordentlig ennå, men vi har fått skap og jeg tror vi før bøker snart. Jeg skal ta fransk som fremmedspråk. Jeg har alltid hatt lyst til å lære fransk. Og jeg gleder meg til å begynne med fransktimene. 

I dag etter skolen dro vi på indisk resturant og det var utrolig god mat der! Jeg hadde tenkt å kjøpe en fjellreven sekk, men fant ut av at jeg ikke likte den, den var i mange fine farger, menjeg synes at den var litt for tur aktig i min smak. Så jeg dro videre til bogstaveien og etter en times leting fant jeg en finn sekk på bikbok, og en jakke på zara. Det er en mørkeblå vaffel jakke. Den koster 700kr. (Det er delevis en burddagspresang på forskudd fra mamma.)
Den er litt mer mørkeblå i virkligheten. ♥


BIKBOK 400KR, (DET STÅR: SECRETS....) ♥

i det siste har jeg vært litt missfornøyd med picmonkey, har noen noen redigerings programmer å anbefale?

SKOLE

Hallo! I dag startet jeg dagen med å stå tiderlig. Jeg er liiiitt stolt av å ha klart å komme inn i min normale døgnrytme, haha. Neida. Men jeg spiste en deilig frokost siden det er siste feriedag. Etterpå gikk vi i kirken og det var superkoselig.

Eller så har jeg syklet en laaang tur (i mine øyne). Og nå skal jeg legge meg tiderlig. Har funnet frem alt til morgen. Helt erlig gleder jeg meg:)

Dette ble nok ett meningsløst innlegg, så jeg sier bare lykke til med første skole dag i morgen!

inspo #2♥ ♥ ♥ ♥

Likte dere den ?

my morning 

Hallo! I dag starter jeg morningen med en kopp grønn te og en god bok. Ser også mye på inspirasjon på weheartit og tumbrl. og jeg må selvfølgelig innom instagram også♥ Nå om ikke lenge skal jeg lage meg en god frokost, siden for meg er det det viktigste måltidet:) Men jeg pleier å vente en times tid og heller ta å drikke te, eller av og til jogge en tur. Men jeg er så lat så det å jogge, har jeg ikke gjort på mange måneder nå.haahaa. For etter en time er jeg riktig sulten og det er jeg ikke med en gang jeg våkner.

 Som dere skjønner våknet jeg veldig tidelig i dag, og det fordi jeg prøver å komme inn i min normale døgnrytme i og med at jeg starter på ungdomsskolen på mandag. Det gleder jeg meg faktisk til. Og somsagt var jeg med Linnea i bogstaveien igår. Og vi fant noen supersøte magneter som vi skal pynte skapene våre med, og de måtte vi bare kjøpe. Jeg kjøpte også FIT me pudder og en fondation og fire klesplagg. Men nok snakking, nå må jeg spise frokost, for jeg vil ha noe ut av en av mine siste ferie dager og da må jeg komme igang med det første måltide. Og jeg SKAL  prøve  å jogge en times tid senere i dag, vis jeg gidder, hehe...

Er det noen andre der ute som er like lat som meg? 

liten oppdatering

Heia! Nå må jeg snart løpe og rekke toget. For idag skal jeg til Ås og natteover hos Norea sammen med Liv.

Har foresten spilt inn en roomtour, men er litt usiker på om den er bra nok? Redigerte den ferdig her om dagen, men synes nye iMovie er litt vansklig. Og jeg hadde blitt utrolig glad vis noen kunne skrive i kommentar feltet hvordan man klipper i filmen. Jeg ente opp med å filme i biter pga at jeg ikke vet hvordan man klipper?!

Så vis du vet hvordan man klipper i nye i movie, hversåsnill å kommenter under hvordan man gjør det!

Hva skal dere gjøre i kveld? :)

to maybelline favoritter

MAYBELLINE NEW YORK the ROCKET VOLUM EXPRESS

Denne kjøpte jeg faktisk før i dag. Har hatt den på nå og den var utrolig god å legge på og resultatet ble kjempe fint.

Jeg anbefaler den vis du har lyst på volum og fortsatt naturelle vipper.

master precise liquid eyeliner

Har hatt denne en stund nå og syns den er veldig god å bruke. Jeg liker bløte eyelinere bedere enn tørre jeg da. Men den er utrolig god.

ny shorts

I dag dro jeg en tur for meg selv i Bogstadveien. det er så nærme, så jeg går på et par minuter. trengete litt tid for meg selv og valgte å gå i butikker å se. Regnet egentlig opp meg å ikke kjøpe noe, men denne shortsen fra bikbok, måtte bli med meg hjem. Den er helt enkel og egentlig ganske fin. Kjøpte noen presanger til venner og sånt, men det viser jeg ikke her. Nå har jeg sett på Fashion tv og spist liiiitt for mye sjokolade og drukket masse iste. ♥ 

I morgen kommer kanskje min kjære Luba inn til Oslo på besøk. Vi hadde planer om å grille i frognerparken, men vi før se ettersom det pissregner ute nå. Har ikke sett gullet på nesten 2 månder og det er vanskelig å klare seg uten en av sine aller bestevenner, i så lang tid♥ Kanskje vi ender opp inne på rommet mitt med snacks og godis istenfor? Hvem vet... hhihihhih Angående rommet mitt, har dere lyst på romtur video? Mens jeg var i danmark har mamma vært på ikea og kjøpt en del og hun kjøpte med seg det skrivebordet jeg ønsket meg. Vi monterte det i dag og må si det tok sin tid. Men når vi ble ferdig, var resultatet kjempe fint.

nei, nei nok blogging mer sjokolade til usunde hedvig, og kanskje litt mer snacks mens jeg skal se noen episoder av gossip girl? tihi. Kos dere videre denne lørdagskvelden!

legg gjerne igjen en kommentar vis du vil har roomtour!

Danmark

Heia! Jeg må beklage mitt fravær. Men de siste dagene i Frankriket, ville jeg nyte sammen med familien og venner. Flyturen hjem gikk greit, men det var selvfølgelig torden og dårlig vær. Så vi kom ikke hjem før to om natten. Jeg var så sliten at jeg stupte i seng og sovnet med en gang.

Dagen etter slappet jeg av foran tv-en. Og orket ikke å blogg (sorry).

Dagen etter pakket jeg kofferten igjen, og dro til Danmark! Og nå befinner jeg meg ved Danmarks kyst. Med de fineste og lengste strender. Og værdens bløteste sand.

Skal nyte de siste dagene her nede. For på fredag drar vi hjem til Norge igjen.

Dagene her går for det meste til å chille på stranden og bade. Hihi, lever livet.

Er du på ferie nå ?

Les mer i arkivet » August 2016 » Juni 2015 » Mai 2015
hits