Min Sommer

Helsinki og Stocholm

Helt i starten av ferien reiste jeg til Finland og Stockholm med pappa. Stocholm har jeg vært i før, men hadde aldri vært i Helsink. Helsinki er en kjempe fin og spennende by og Stocholm er den vakkreste og finste byen jeg har vært i og roma da♥

stockholm
Etter helsiki kom JUdit og familien hennes på besøk og det var kjempe koselig. Vi shoppet dro på frognebade, spiste masse godt og mye mer. Den ene uken gikk to fast:( 

Sørlandet

En fin tur med mamma, kusine, lille fetter og meg:) vi dro til grandtantes sommerhus og det var noen fantastiske norske sommer dager, men jeg var desverre syk i 3 av dagene. Det var veldig dumt.

OG så sommerens høyde punkt FRANKRIKET ♥

Jeg rekker ikke å skrive alt, men det var helt fantastisk. Vi leide et hus med privat bassen og en bil sp kjørte vi til mange byer i provance og det var en kjempe gøy ferie.Og så var det DANMARK

Kjempe fin ferie med masse bading og kos♥Det var alt, har selvfølgelig vært hjemme og, men nå er det høstferie snart og jeg skal til perlin! vi blogges!

(dette innlegget er ikke ment for skryting)

15.09.2014

Hallo! Hvordan går det? Helgen min har vært super med familie kos og besøk av nære venner. Kjempe koselig! Vi har spist god mat og snakket og spist liiitt mye is:) haha, jeg har hatt det ekstremt fint i helgen, i vært fall.

I dag har jeg vært på skolen. Men vi hadde bare 3 timer, så vi sluttet halv tolv. Noe som er super deilig på vanligvis slitsomme mandager. Jeg trives virkelig i Oslo og elsker å bo i storby. Klassen min er også helt super og jeg kunne ikke fått det bedere. Selvom jeg selvfølgelig savner vennene mine og huset vårt i Ås.♥ Men det å bo i leilighet gjør ingen ting, det er egentlig veldig koselig, pluss at det føles tryggere.
♥♥

Bilder fra de siste dagene og ukene.. Er fortsatt forelsket i min herlighet fra abercrombie&fitch. Jeg bor i den her hjemme, haha

Hva har dere gjort i helgen?

new in vs, a&f

Hellu! Lenge siden jeg har logget in på blogg.no. må si det har vært deilig ed en pause. Men idag fikk jeg sånn blogg lyst! En deilig følse. Det har egentlig ikke skjedd noe siden sist oppdatering. Men jeg har det fint i 8c, og er utrolig fornøyd med klassen min. Har blitt kjent med mange nye folk. Noe som er veldig positift syns jeg.

For noen uker siden kom det en pakke fra abercrombie som jeg har ventet på i poste. Ble super glad da jeg åpnet den og så min elskede hettegenser. Jeg har ALDRI hatt på meg ("bodd") i noe så mykt. Den er sikelig deilig og god.

Kan vise den på senere. Jeg bor i denne genseren, men nå er den i vask:(  Gleder meg også til å bruke den på skolen.

Jeg var med mormor i bogstaveien her om dagen å kjøpte meg noe fra vs PINK. Som er supermyk den og♥

uææh!:) elsker den, sikelig fin til hverdags og selvfølgelig kos♥ 

Nå er det fredag og jeg har lagd meg en super digg frappe med ekstra krem og sjokolade saus, namis. Skal legge ut en video snart om hvordan du kan lage en sånn god en.

Kos dere videre denne høstfredagen!

vis jeg bare vil

Er det virkelig to uker siden jeg har logget meg inn på blogg.no?? Jeg må beklage dette. Jeg sier vær gang at jeg skal blogge ofte og hele den greien der, you know. Anyway. Jo jeg liker å blogge og det er noe jeg håper å fortsette med i lang tid frem over. Men jeg orker ikke å ta med meg kamerat ut bare for å gå på cafe med en venninne, da vil jeg heller utnytte tiden med venninnen en å bruke den på å ta meningsløse bilder av en frappe.

Blogging er gøy og foto er gøy. Men jeg liker ike det presset jeg føler når jeg egentlig orker å ta bilder men må, pga bloggen. Alt med å laste opp og redigere. Alt det der. Er det virkelig to uker siden jeg har logget meg inn på blogg.no?? Jeg må beklage dette. Jeg sier vær gang at jeg skal blogge ofte og hele den greien der, you know. Anyway. Jo jeg liker å blogge og det er noe jeg håper å fortsette med i lang tid frem over. Men jeg orker ikke å ta med meg kamerat ut bare for å gå på cafe med en venninne, da vil jeg heller utnytte tiden med venninnen en å bruke den på å ta meningsløse bilder av en frappe.

Blogging er gøy og foto er gøy. Men jeg liker ike det presset jeg føler når jeg egentlig orker å ta bilder men må, pga bloggen. Alt med å laste opp og redigere. Alt det der.

Men neste gang dere hører fra meg er det ikke et klage innlegg, men et ordentlig innlegg. Jeg har skole og nå som vi har karakter, må jeg legge mer øving og arbeid noe som tar mye av fritiden min, som jeg vanligvis ville ha benyttet til bloggen og venner. Sorry, jeg er lei for det, men skole er alltid foran alt.

Jeg vet ikke når neste innlegg kommer, skal prøve i morgen, men kan ikke love noe.

Har dere det fint?

Bilde over er fra nice i frankriket, tok det på vei til flyplassen hjem:)

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits