min spennende hverdag

Hei! Lenge siden sist hverdags innlegg nå, så tenkte å oppdatere dere litt om min "spenndene" hverdag. Haha. Den er så kjedelig at du skulle bare vist. I dag har vi hatt en helt vanlig dag på skolen og en haug med lekser når jeg kommer hjem. Jeg har fått unna gjort en del, og vi har en del fremføringer jeg må øve til.

Så det var min dag, har selvfølgelig slappet av litt også, men jeg føler jeg aldri kommer meg ut og gå gjort noe. Henge med venner, gå på cafe eller shoppe.

Men uansett må ta igjen litt tapt søvn, natta.

dagens antrekk♥liten sneakpeek på dagen antrekk ♥

Hei!

I dag har vi hatt besøk og det var familiebursdags feiring med masse kaker og godt, så jeg er skikkelig mett og sliten.  Nå blir det netflix, har tenkt å starte på new girl har hørt mye bra om den fra folk på min alder. Gleder meg til å starte på den!  Skal først ta meg en varm, deilig dusj og så legge meg unner dyna med new girl. Det blir så avslappende.

I morgen slutter vi heldigvis halv tolv, derfor ser jeg ikke så ned på mandager lenger:) Etter det skal jeg kanskje gjøre noe jeg ikke kan si her, men kan fortelle om det vis det blir noe av. haha der får bare lure...

Ser dere på new girl, hva er deres mening om serien?

my day

Hei!  I dag hadde vi en lang dag, noe spm er veldig teit siden er fredag. Vi hadde fagene fransk, norsk, samfunsfag, engelsk og medier og infomasjon. Heldigvis gikk dagen fort.

Etter skolen ble Vennila og Elise med meg hjem, vi hadde planer om å få unnagjort et naturfagsprosjekt vi har sammen, men det ble det ikke så mye av... Tiden gikk til kos, pizza, snakking og ha det gøy♥ Tiden fløy og så måtte de dra, men jeg håper vi kan gjøre det igjen! Elsker å være med gode venner på fritiden! men nå skal jeg se på tv (idol) og kose meg. :)Men en ting jeg lurte på var om dere har noen videoforslag? bare skrik ut i komentarfeltet, så blir jeg kjempe glad! vi snakkes! ♥

♥ ♥ ♥ ♥

 

inspiration by me♥ ♥ ♥ ♥

bildene er tatt av meg og det mine ting som er fotografert.

kose kveldHei fine♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en koslig helg på hytta. Jeg har gått på tur, spist god mat, drukket masse te og slappet av. Det var desverre ikke internett der, så det ble ikke noe blogging i og med at jeg 3g min snart er tom, og jeg orker ikke flere dårlig mobilopplastninger fra iphonen min. Det var en veldig koslig tur, men i morgen er det tilbake på skolebenken igjen.

Nå skal jeg ta meg en dusj og lese blader mens jeg venter på at hjemmelagde kanel boller skal bli ferdige. Mamma som lager dem og det er seriøst væærdens beste. Deilig velkomst hjem eller hva? 

Hva har dere gjort i dag?

 

DRØM NYDELIG

Nå sitter jeg i sofaen min på rommet mitt og hører på musikk♥ Deilig, jeg har hatt en del prøver og fremføringer denne ukene, og en del lekser. Kjenner det er deilig med den følsen av at det er fredag i morgen. Helgen skal tilbringes rolig på hytta, perff.  

I dag har jeg hatt matte, dobbeltime med gym og kh. Så det var ikke så stressende dag. Men jeg hadde en hel haug med lekser når jeg kom hjem. Nå skal jeg gå og orden meg og så skal jeg faktisk legge meg, er helt ute av døgnrytmen min, så må ta igjen litt tapt søvn. drøm søtt♥

Drøm søtt ♥

back on school

hei fine♥

På mandag var det bare å sette på ringeklokken igjen, og komme seg opp. Ikke noe mere ferie for oss i Oslo nå, nei! Men vi slutter jo så tiderlig på mandag, nemlig halv tolv, noe som er helt supert. Når jeg kom hjem fikk jeg montert mitt nye paxskap som jeg fikk i bursdagspresang av mormor. Jeg designet det sånn som aurora mohnb, fordi jeg synes hun har valgt et smart design. Det er i en litt mindre variant enne henne, men stort nok for meg.

Vis dere ser pordentlig på bilde så ser dere en stang der sminken står. Der skal det henge shorts, men jeg har ikke fått kjøpt sånne spessielle hengere der. Jeg skal ta bedre bilder når jeg har fått det litt finere. Noen som vil ha room tour? hihi

 

I dag var det sikkelig høst her i Oslo. Da mener jeg sikkelig, holdt på å fryse bena av meg i frimunuttet, men heldigvis har vi kantine. Så jeg slapp å fryse mens jeg spiste.

Nå har vi besøk og vi har spist vaffler og kost oss. Nå skal jeg se etter design og prøve å pugge til prøve:)

Kos dere søtinger!

new day

Hei! Høstferien går nå mot slutten her i Oslo og på tordag kom jeg hjem fra berlin.

Det var en veldig fin tur og en stor oppplevelse. Nå skulle jeg skrevet masse om det jeg har gjort, og hvor du burde de osv.. Men nå har det seg sånn at jeg har klart og slettet alle videoen og alle bildene fra Berlin. Du aner ikke hvor sint jeg ble.

Jeg hadde filmet en hel hau og skullle lage en sikkelig bar video.Du spør hvordan jeg klarte det?

Jo, jeg kom hjem og var stolt over alt jeg hadde filmet til og med har jeg tatt med kamerat til berlin. Så legger jeg det in på macen på gjestebrukern og sletter alt fra kamerat. Så surfer jeg rundt og så kommmer det opp at jeg må logge meg inn på icloud å lagre bildene mine, så gidder jeg ikke det og logger meg ut fra gjestebrukern og da kommer det opp at noen ting vil bli slettet som ikke er lagret. og jeg var bombe sikker på at jeg lagret alt og trykket ok.

Så går jeg på min egen bruker og da begynner jeg å tenke, de sletter vel ikke alle bildene min? jeg logger inn på gjestb igjen og alt er borte. Jeg ble helt fra meg. Alt er jo min skyld og det vet jeg, vis jeg bare hadde logget inn på i cloud og lagret det der! ARGHH. Sorry nå blir det ingen videoer og ingen bilder og ingen guid. INGENTING, alt er min feil, jeg beklager.

min dag så langt

I daget våknet jeg ved titiden av en katt som ville ha kos og hoppet opp i sengen min. og han begynte å male og mjaue. Det var faktisk en koselig start. Jeg lagde meg rundstykker med nugatti (hallo det er lørdag), og så på tv.

høst

Så dro jeg og mamma og møtte grandtant  og vi dro for å se på bunad til konfirmasjon. Jeg vet det er to år til, men vi kjøpte stoffet for tante skal brodere det. Det er en follobunad med blått kjørt og rød overdel og en liten veske. gleder meg til den blir ferdig! 

Nå kommer Weronika og hun skal overnatte. Må dra å møte henne, vi skal shoippe og kose oss♥

 
høst<3

Vi snakkes♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits