fargerik frognerpark

//   #bildeshoutnovember  //

 Høsten er her, og selv om november kan virke trist og grått så er jo fargene her fortsatt bare se på bilde over♥

Husk å melde dere på for å vinne en iPhone 6 her

innkjøp tirsdag

 
 

 nisser 20kr pr stk & juletre med pynt 80kr clas olson

 

gårsdagens outfit
genser   PINK    dunvest   HOLLISTER   bukser CUBUS 

Likte dere det?

MY WISHLIST FOR XMAS

Øverst fra venstre:      Sheer love VS ♥  Daisy Marc Jacobs  ♥ Marc Jacobs ipad mini etui (ROSA)

I midten fra venstre:   Macbook Air ♥   Votter fra UGGs  ♥   Michael kors lommebok (brun)   

Nederst fra venstre:    New York tapet  ♥  Støvler fra UGGs  ♥   Solbriller Rayban

(ønsker også at fadderbarnet mitt får en fin jul)

Hver så snill ikke ta det som skryting! Jeg forventer ikke at jeg før dette! Kanskje jeg for en ting av det som er der, hvem vet!

 

Hva ønsker dere dere til jul?


inspiration on wednesday

♥ ♥ ♥ ♥

trought my iphone

Hei! I det siste har vi hatt veldig mange prøver/tentamen/innleveringer/fremføringer osv.. Så har ikke få satt av så mye tid til blogg. Men nå skal det bli andre boller!

Har litt av vært på blogglisten nå som det nærmer seg desember og jul! Jeg blir så mye mer inspirert av alt jeg ser. Desember er helt klart min favoritt måned og vis det først blir kaldt, så skal det søren meg være snø.

Det er noe med stemminingen idesember. Dette med skumringen, julehandel,god mat, familie, snø (firhåpentligvis) og butikkvinduene du bare går å ser i hver eneste dag etter skolen. Du ser på det du ønsker deg men snøen daler ned:)

Gleder meg ekstremt mye til desember. Skal somvanlug en tur på julebord med pappa til Geilo, noe jeg ser frem til!

Fikk kjøpt meg denne fantastiske "stipplingbrush" fra realthecnicks her om dagen, og den er så god! Har aldri hatt en så god kost, elsker den.

I morgen etter skolen skal jeg med Vennila på starbucks, gleder meg skikkelig. Vi slutter somsagt halvtolv på mandager, helt supert med bare tre timer!

Ha en fin kveld videre!

back on track

Hei♥

Hvor lenge siden er det siden sist innlegg nå? en uke, nesten to eller kanskje tre? Jeg vet ikke, men jeg beklager. På ungdomsskolen har vi utrolig mange prøver og framføringer ++ Og det er jo noe som jeg tar som en selvfølge å prioritere foran blogg. Det er jeg utrolig lei meg for, men håper dere forstår.

I dag fikk jeg sånn blogg lyst, for blogging er noe jeg virkelig liker og kommer til å fortsette med. Kamera har vært pakket bort i mange uker nå og utladet, men nå fant jeg det frem! Skal ta masse bilder fremover og jeg gleder meg skikkerlig til det!

Men nå har jeg et veldig middlertiderlig design her på bloggen. Jeg har vært på letting etter et fint gratis design i lang tid, men finner ingen jeg liker, vid du har sett noen fine designer, vær så snill å kommenter en link til designet! Da blir jeg superglad♥

-bildet ble tatt av Judit i sommer-

♥ ♥

Husk å kommentere blogg/video forslag :)

Snakkes♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits