its Xmas
Hei! Uæhh! Det er lillejulaftens kveld, og i morgen tidelig er det dagen vi fleste har ventet på lenge, nemlig julaften!! Jeg gleder meg til feiringen med familienn, maten stemningen og ikke minst å få og gi presanger♥ Nå skal jeg og mamsi kose oss å se på julefilm og spise godis.

Hva skal du gjøre i kveld?

bilder fra Geilo

Var på geilo får et par uker siden

back on track

Hei! wow! Nå er det vel en måned siden sist? Se på det som en bloggpause, for det trengte jeg! Nå før jul er det så mye å gjøre med julegaver, skolen og venner. Så har lagt bloggen litt vekk. Men nå er jeg tilbake, og jeg tror jeg skal være her en stund.

I dag ble jeg ferdig med den siste fremføringen før jul, det var så deilig! Følte selv at det gikk ganske bra. Så er faktisk ganske fornøyd med meg selv:) I morgen skal jeg og mormor ut på den siste julegaveshoppingen før jul (tror det er den siste....). Så det blir veldig fint.

På fredag har den herlige venninen min Charlotte bed alle jentene på jule bor, så det blir veldog hyggelig! Fin avsluttning og fin start på ferien. Vi skal kose oss, prate, spise god mat og bare kose oss♥

Nå som det ikke er flere lekser før jul, så er planene mine for dagen å slappe av og se på modern familly. Gjett hvem som har blitt avhengig av det de siste to ukene....hahahaha:)

Hva er deres planer for idag?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits