aprilfavoritter

Hei! Tenkte å prøve noe jeg har tenkt på lenge, måndesfavoritter, tror det blir veldig gøy uansett om det blir video eller innlegg. Har valgt innlegg nå.

Victorias secrets "Secret charm" har vært en stort favoritt siden jeg fikk den, har brukt den veldig mye i det siste og den lukter himmelsk!


Denne pocet bacen fra Bath and bodyworks er utrolig praktisk og lukter kjempe frisk, praktisk å ha med seg hvorsom helst!


Så har jeg en av favoritt kostene mine fra real techniques. Har egentlig tre, men det er denne som er favoritten. Den er super bra og jeg bruker den til å påføre coceleren nedenfor.


Dette pudderet fra mac er kjempe bra og dekker det det skal, anbefales!


Denne conceleren fra fit me har vært favoritten min siden jeg prøvde den ut for første gang i sommer! Den er kjempe bra, og min er i fargen 20.

Så har jeg denne eyebrow penclen fra isa dora. Den er ganske god, og gir et naturlig resultat.Og så  denne mascaraen fra YSL. Det er den aller beste macaraen jeg har prøvd, med vippe tang først så blir vippene sykt fine. Jeg bruker ikke mascara hver dag, men avogtil gjør jeg det.Denne vesken fra mk er jeg super glad i og den er veldig praktisk og fin. Bruker den noen ganger på skolen, eller når jeg skal ut en tur. Føler at den har blitt brukt en del i april.


Elsker disse tomsene her, de er lette og gode å gå i. 

OG denne jakken fra juicy  er kjempe behagelig og er en stor favoritt året rundt egentlig.


Sist men ikke minst har jeg brukt denne genseren fra bikbok en del i april. Den er veldig fin og vårlig og jeg syns den er veldig fin til mange forskjellige antrekk.

 

Likte dere denne ideen, vil dere ha video neste gang? ♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits