Velkommen tilbake igjen!

Hei! Nå er det rundt 1 år og 2 måneder siden sist jeg blogget... Men i dag fikk jeg plutselig lyst til å starte å blogge igjen! Og når jeg sitter her med macen i fanget og skriver dette, kjenner jeg faktisk at jeg har savnet det♥ I sted så jeg igjennom noen av mine eldre innlegg, og jeg må ærlig innrømme at de ikke akkurat var noe særlig bra. Jeg hadde lite inspirasjon, og var vel egentlig lei av alt som hadde med blogg å gjøre. 

I det siste har jeg også hadde en stor interesse innenfor YouTube! Det fins så utrolig mange flinke norske youtubere, det må jeg si! Jeg er veldig glad i å filme og rediger, og har lyst til å poste videoer på bloggen min av og til også. Det gleder jeg meg veldig til:)

Så vi får håpe at jeg fortsetter med bloggingen en god stund fremover, og ikke slutter uten videre. Jeg er glad i å skrive, fotografere og filme, så blogging må jo være noe for meg? 

Uansett håper jeg at dette blir bra!Var i Stockholm i ferien, og koste meg masse i den fine byen! Bildet ovenfor tok jeg mens jeg var der♥

Natta♥♥

Les mer i arkivet » August 2016 » Juni 2015 » Mai 2015
hits