my day

Hei!  I dag hadde vi en lang dag, noe spm er veldig teit siden er fredag. Vi hadde fagene fransk, norsk, samfunsfag, engelsk og medier og infomasjon. Heldigvis gikk dagen fort.

Etter skolen ble Vennila og Elise med meg hjem, vi hadde planer om å få unnagjort et naturfagsprosjekt vi har sammen, men det ble det ikke så mye av... Tiden gikk til kos, pizza, snakking og ha det gøy♥ Tiden fløy og så måtte de dra, men jeg håper vi kan gjøre det igjen! Elsker å være med gode venner på fritiden! men nå skal jeg se på tv (idol) og kose meg. :)Men en ting jeg lurte på var om dere har noen videoforslag? bare skrik ut i komentarfeltet, så blir jeg kjempe glad! vi snakkes! ♥

♥ ♥ ♥ ♥

 

vanlige rutiner

♥Wero min♥

Hallo! Nå sitter jeg foran macen og tenker at jeg må blogge, med musikk i bakgrunnen! Lenge siden sist? Tenkte litt fri fra bloggen, til å venne meg til vanlig rutiner. Og i går var vi jeg på bursdag til Elise og det var kjempe koselig. Vi hygget oss med pølser og bruss, pluss masse gode kaker og godteri ute i bakgården hennes. Hadde tenkt å slenge inn en oppdatering i går, men jeg kom hjem så sent, at jeg ikke orket, unnskyld.

Men i dag kom endelig min kjære Weronika på besøk til Oslo. Vi gikk på starbucks og var litt hos meg, siden vi hadde så mye å snakke om siden sist. Vi gikk på kino å så burningen, hehe, den var litt skummel for min del, men den anbefalles vis du liker humor og spenning! Og på trikken møtte vi Betina Farinetti å tok bilde med henne, hun var kjempe koselig og virket veldig snill. Jeg synes det er utrolig dumt at hun gar slutet å blogge, håper hun starter igjen! Så dro vi hjem å spiste pizza og det var kjempe koselig! Det er Wero som er på bildet over, hun måtte låne klærne av meg for hun hadde på seg varme klær. Hun dro for snart to timer siden og jeg savner henne sånn! Men jeg gleder meg til å treffe klassen min i morgen:)
Hva har du gjort i dag?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » April 2015
hits